Προσωπική Επιστολή προς τους Πολίτες

Αγαπητοί  μου Συμπολίτες,

Ζούμε σε έναν τόπο, σε μια πόλη ,όπου οι περισσότεροι γνωριζόμαστε ακόμη και με τα μικρά μας ονόματα.

Η αγάπη και το πραγματικό μου ενδιαφέρον για τους ανθρώπους και την πόλη, όπου ζω και δημιουργώ, μου δίνουν τη δύναμη και την έντονη  διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά, με μοναδικό γνώμονα το κοινό καλό και το συμφέρον του τόπου μας.

Ο Δήμος μας, η πόλη μας, χρειάζεται αλλαγή πορείας, οι πολίτες μας στήριγμα και η κοινωνία μας  ανθρώπινο πρόσωπο. Ένα ανθρώπινο πρόσωπο που θα εστιάσει στοχευμένα στα προβλήματα της καθημερινότητας με άμεσες παρεμβάσεις, που θα συμβάλλει ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας της  ζωής μας, ταυτόχρονα όμως    θα δρομολογεί,  σχεδιάζει και  υλοποιεί, μακρόπνοες και  μεγάλες παρεμβάσεις που θα αφήνουν κληρονομιά ένα καλύτερο κόσμο.

Με εφόδια  τις γνώσεις μου, τις εμπειρίες μου από τη μέχρι τώρα πορεία μου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και πολιτικό επίπεδο, από την ενασχόλησή μου στον τομέα της υγείας  αλλά και την αυτοδιοικητική μου πορεία , αναλαμβάνω στο μέτρο που μου αναλογεί την απαραίτητη δράση με πίστη και υπευθυνότητα απέναντι στις προτεραιότητες και τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει ο τόπος μας.

Με υψηλό κώδικα αξιών που επιβάλουν καθαρές επιλογές και θέσεις απέναντι στα πολιτικά δρώμενα,  καθώς επίσης με   καθαρό πρόσωπο, με συνέπεια λόγου και έργου και  πίστη στις αρχές μου, δίνω το χέρι μου στον Αλέξη Καλοκαιρινό, για ένα όραμα και ένα αύριο, στο οποίο όλοι έχουμε δικαίωμα. Για μια πόλη και μια κοινωνία  που όλοι αξίζουμε να ζούμε.

Δίνω το χέρι μου στον Αλέξη Καλοκαιρινό, τιμώντας τον άνθρωπο και την ιστορία του.

Δίνω το χέρι μου στον Αλέξη Καλοκαιρινό, για μία κοινωνία ανθρώπινη, δίκαιη, ανοιχτή, εξωστρεφή, που θα  σέβεται τους ανθρώπους της, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις. 

Δίνω το χέρι μου στον Αλέξη Καλοκαιρινό, για ένα Δήμο πρότυπο στην Ελλάδα και για έναν ευρωμεσογειακό προορισμό.

Ζητώ τη στήριξή σας , να κάνουμε πραγματικότητα το όραμα, της οικονομικής , πολιτιστικής ανάπτυξης αλλά και της κοινωνικής προστασίας, που αποτελούν τους οδηγούς της κοινής μας πορείας.