Βιογραφικό

Ο Γιώργος Αγριμανάκης γεννήθηκε το 1970 στο Τεφέλι Μονοφατσίου του Νομού Ηρακλείου, όπου και πέρασε τα παιδικά του χρόνια. Είναι κάτοχος Diploma in Business Administration και MBA (Πτυχίο και Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων) από το Nottingham Trent University. Στην πορεία της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας έχει αποκτήσει υψηλή επαγγελματική κατάρτιση στους τομείς του στρατηγικού σχεδιασμού, της ηγεσίας ομάδων και ηγεσίας της αλλαγής, καθώς επίσης και της διαχείρισης έργου και της αποτελεσματικότητας των πωλήσεων, αλλά και εξειδίκευση σε θέματα ανάπτυξης δικτύων και δομών μεταξύ ομάδων, ιδεών και ανθρώπων.

Το 1992 ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη μεγαλύτερη πολυεθνική φαρμακευτική εταιρία, Pfeizer  Hellas. Από το 2000 και για μια δεκαπενταετία. ως Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων Κρήτης και Δωδεκανήσων, διακρίθηκε πολλάκις, όχι μόνο για την υψηλή απόδοση του ίδιου, αλλά και για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που επιτύγχαναν οι ομάδες τις οποίες καθοδηγούσε και εκπαίδευε. Είναι μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Διοίκησης των Επιχειρήσεων (ΕΑΔΕ) από το 2007.

Επιχειρηματικά, δραστηριοποιείται από το 2014 στο χώρο των υπηρεσιών υγείας, ως ιδρυτής, ιδιοκτήτης και διευθυντής του κέντρου φυσικοθεραπείας, αποκατάστασης και ολιστικής θεραπείας, ΚΤΗΣΙΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, με κεντρικό κατάστημα στην πόλη του Ηρακλείου και  δύο περιφερειακά υποκαταστήματα (Βιάννος και Αγία Βαρβάρα).

Ήδη από νεαρή ηλικία τον ενέπνεε η ενασχόληση με τα κοινά, συμμετέχοντας σε πολλές κοινωνικές και πολιτικές δράσεις. Από το 2017 είναι εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου, έχοντας αναδειχθεί πρώτος σε ψήφους σύμβουλος στο τμήμα των υπηρεσιών. Είναι εκλεγμένος Πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Hub H2B του Επιμελητηρίου.

Είναι παντρεμένος με τη δασκάλα Πόπη Χαχλιούτη, με την οποία έχει αποκτήσει δυο αγόρια, τον Γιάννη και τον Σωκράτη.

Ως βασικές αρχές έχει την ακεραιότητα, την εμπιστοσύνη, τον σεβασμό προς τον άνθρωπο και την συμμετοχική δημοκρατία.